Gebruiksvriendelijke mobiele apps en innoverende IoT toepassingen laten zich veilig combineren met uw ECD-applicatie en andere back officesystemen. Tientallen Care-instellingen in Nederland gebruiken daarom de Enterprise Service bus (ESB) van InterSystems.

Seminar IoT voor Care
Wij nodigen u van harte uit voor het seminar IoT voor Care. In één ochtend wordt u een stuk wijzer over de kunst van het integreren en orkestreren van datastromen van uiteenlopende signatuur. Dit seminar vindt plaats op donderdag 28 september van 10.00 tot 12.30 uur bij PK in Assen.

Na afloop is er een lichte lunch. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U kunt u aanmelden tot uiterlijk 20 september 2017 via deze link.

André van Bentum
Tijdens het seminar zal André van Bentum – Hoofd Bedrijfsvoering van De Waerden – vertellen over zijn ervaringen met Ensemble en hoe De Waerden daardoor haar dienstverlening aan mensen met een beperking centraal kan blijven stellen. Bezoek het seminar en ga met André in gesprek over een betere dienstverlening met de focus op de zorgvraag van de cliënt.

Meer PK nodig?

Contact

Wij staan voor u klaar om uw organisatie meer vermogen te geven. Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.