icon Beheer

Beheer algemeen

Al meer dan 20 jaren is het beheren van zowel managed als hosting services voor PK een kerntaak. Van advisering en systeembeheer tot de aanleg van netwerken en inrichting van cloud werkplekken. Door integratie met telefonie creëren wij voor iedere organisatie, klein en groot, de optimale IT-werkplek.

icon Beheer

Webhosting

PK automatisering heeft de snelste hostingservice van Nederland. Het gebruik van meerdere CM Systemen behoort tot de mogelijkheden, in overleg is eigen beheer van de website en aanvullende componenten via een beheerportaal mogelijk. Het hosten van de domeinnamen met beheer van DNS is optioneel ook mogelijk.

icon Beheer

Hardware Starterspakket

PK verzorgt de installatie van hard- en software voor kantoor-werkplekken. Concreet houdt dat als volgt in: Installatie van tablets, Installatie van laptops en PK | RMM (Remote Monitoring & Management)

icon Beheer

DNS

Een domein is een technische verwijzing op internet naar een website, e-mailserver of andere systemen van de afnemer.

icon Beheer

Back-up

PK biedt back-up-mogelijkheden aan om ervoor te zorgen dat medewerkers binnen uw organisatie ook bij onvoorziene uitval van systemen geen data verliezen.

icon Beheer

Beheer Infrastructuur

Het beheer van infrastructuur op het gebied van organisatie (zoals beleidsmaatregelen, processen, systemen en informatiegegevens) heeft als doel om de effectiviteit hiervan te verhogen.

icon Beheer

E-mail Hosting

Naast domeinhosting zorgt PK Automatisering er ook voor dat onze klanten de beschikking krijgen over een gewenst e-mailadres met een eigen domeinnaam (indien in bezit van de afnemer). Naast e-mail biedt het account onder andere een agenda, contactpersonen-, taken- en notitielijst, uiteraard zijn er ook meer dan voldoende mogelijkheden om documenten op te slaan. Standaard voorzien wij onze klanten van spam en virus filters.

icon Beheer

Office 365

Heeft uw organisatie behoefte aan meer flexibiliteit, maar ook aan een hogere efficiency? Dan is Office 365 een uitstekende oplossing. Met Office 365 krijgen uw medewerkers vanaf iedere plek de beschikking over uw bestanden en programma’s.

icon Beheer

Virtual Private Server

Een virtual private server (VPS) is een systeem om op een fysieke server meerdere 'virtuele' machines te implementeren. Een dergelijke server dient als basis voor een breed scala aan mogelijke toepassingen en functionaliteiten.