icon O365 & Azure

IT Checkup

Wij brengen de huidige situatie overzichtelijk in kaart: Hoe staat het met het backup-systeem, veiligheid, risico’s, autorisaties en verificaties, beschikbaarheid en certificering;
Er wordt een mogelijk gewenste situatie geschetst;
Alle resultaten worden gebundeld in een overzichtelijk fysiek document;
U ontvangt een kosteninschatting voor een eventuele implementatie van Private Cloud voor uw zorginstelling.

icon Beheer

Back-up

PK biedt back-up-mogelijkheden aan om ervoor te zorgen dat medewerkers binnen uw organisatie ook bij onvoorziene uitval van systemen geen data verliezen.

icon O365 & Azure

Awareness Programma

PK biedt een Awareness Programma aan om ervoor te zorgen dat medewerkers binnen uw organisatie veiligheidsbewust worden. Als het gaat om de veiligheid van uw bestanden, zijn juist gebruikers van e-mail vaak de zwakste schakel. Naast technische maatregelen, zoals antivirus en firewalls, is het verstandig om een extra beveiligingslaag aan te brengen; De ‘human firewall’.

icon Beheer

Beheer Infrastructuur

Het beheer van infrastructuur op het gebied van organisatie (zoals beleidsmaatregelen, processen, systemen en informatiegegevens) heeft als doel om de effectiviteit hiervan te verhogen.

icon O365 & Azure

Private Cloud

Vergroot de flexibiliteit én veiligheid van de werkomgeving van uw zorginstelling.
Door gebruik te maken van de Private Cloud kunt u gebruik maken van de voordelen van flexibel werken vanuit een gecertificeerde beveiligde omgeving.
PK helpt u met bewezen Cloud-expertise, wend- en schaalbare cloudoplossingen en met het implementeren en uitvoeren van flexibele werkvormen.

icon Beheer

Office 365

Heeft uw organisatie behoefte aan meer flexibiliteit, maar ook aan een hogere efficiency? Dan is Office 365 een uitstekende oplossing. Met Office 365 krijgen uw medewerkers vanaf iedere plek de beschikking over uw bestanden en programma’s.