icon Software Ontwikkeling

Integratie

Steeds vaker en ook steeds meer data wordt er verzameld door organisaties. Hoe koppel je als organisatie de verschillende systemen met elkaar en hoe laat de data op elkaar aansluiten? PK Automatisering heeft ruime ervaring in het veilig combineren van uw applicaties en data. Het combineren van de gecollecteerde data en dus het koppelen van de applicaties en bijvoorbeeld apps en of andere toepassingen is wat al tientallen (care-) instellingen doen door middel van de ESB (Enterprise Service Bus).

icon Software Ontwikkeling

Ensemble ESB

Een enterprise service bus (ESB) is een architecturele softwareconstructie waarmee de communicatie tussen de afnemers van diensten (“service”) en aanbieders hiervan, vereenvoudigd wordt. Deze generieke clouddienst is een combinatie van een Virtual Private Server en software “Ensemble” waarop informatiestromen ontwikkeld kunnen worden en een integratie oplossing gemaakt kan worden tussen meerdere bestaande informatieverwerkende systemen.

icon Software Ontwikkeling

Integratie oplossingen

Steeds vaker en ook steeds meer data wordt er verzameld door organisaties. Hoe koppel je als organisatie de verschillende systemen met elkaar en hoe laat de data op elkaar aansluiten?
PK Automatisering heeft ruime ervaring in het veilig combineren van uw applicaties en data.
Het combineren van de gecollecteerde data en dus het koppelen van de applicaties en bijvoorbeeld apps en of andere toepassingen is wat al tientallen (care-) instellingen doen door middel van de ESB (Enterprise