Steeds vaker en ook steeds meer data wordt er verzameld door organisaties. Hoe koppel je als organisatie de verschillende systemen met elkaar en hoe laat de data op elkaar aansluiten?
PK Automatisering heeft ruime ervaring in het veilig combineren van uw applicaties en data.
Het combineren van de gecollecteerde data en dus het koppelen van de applicaties en bijvoorbeeld apps en of andere toepassingen is wat al tientallen (care-) instellingen doen door middel van de ESB (Enterprise Service Bus).

Neem de regie over uw informatiestromen in eigen handen
Gebruiksvriendelijke mobiele apps en innoverende IoT toepassingen laten zich heel veilig combineren met uw ECD-applicatie en andere backoffice systemen. Die maakt datastromen inzichtelijk en zorgt voor een betrouwbare rapportage naar uzelf en uw management. Vanuit zorg gerelateerd instellingen krijgen wij regelmatig de vraag om informatie-uitwisseling met bijvoorbeeld huisartsen, gemeenten of zorgverzekeraars te faciliteren.
Samen met Intersystems ontzorgt PK Automatisering uw organisatie bij deze transitie.

PK heeft ruime ervaring in de technische en organisatorische inrichting hiervan. Ook verzorgen wij de eerste lijn support. Wij kunnen datastromen van uiteenlopende applicaties veilig en doelmatig met elkaar verbinden en daarnaast monitoren wij de gerealiseerde koppelingen. In ons eigen bedrijfspand realiseerden we er een IoT/domotica toepassing mee met geautomatiseerde functies voor camerabewaking, toegangscontrole, alsmede diverse signaleringstaken binnen onze netwerkbeheercentrale.

Tientallen Care-instellingen in Nederland gebruiken daarvoor de Enterprise Service bus (ESB) van InterSystems. Die maakt datastromen inzichtelijk en zorgt voor een betrouwbare rapportage naar uzelf en uw management. En vraagt men u ook niet om informatie-uitwisseling met bijvoorbeeld huisartsen, gemeenten of zorgverzekeraars te faciliteren?

PK heeft ervaring met het technisch en organisatorisch inrichten van de InterSystems ESB-technologie in de eerstelijns zorgverlening, de care-sector en in de medische laboratorium omgeving. Wij kunnen datastromen van uiteenlopende applicaties veilig en doelmatig met elkaar verbinden. In ons eigen bedrijfspand realiseerden we er een IoT/domotica toepassing mee met geautomatiseerde functies voor camerabewaking, toegangscontrole, alsmede diverse signaleringstaken binnen onze netwerkbeheercentrale.

Wilt u meer weten over onze integratie oplossingen? Maak een afspraak.

Wij kunnen nog meer voor u betekenen

icon Software Ontwikkeling

Integratie

Steeds vaker en ook steeds meer data wordt er verzameld door organisaties. Hoe koppel je als organisatie de verschillende systemen met elkaar en hoe laat de data op elkaar aansluiten? PK Automatisering heeft ruime ervaring in het veilig combineren van uw applicaties en data. Het combineren van de gecollecteerde data en dus het koppelen van de applicaties en bijvoorbeeld apps en of andere toepassingen is wat al tientallen (care-) instellingen doen door middel van de ESB (Enterprise Service Bus).

icon Software Ontwikkeling

Ensemble ESB

Een enterprise service bus (ESB) is een architecturele softwareconstructie waarmee de communicatie tussen de afnemers van diensten (“service”) en aanbieders hiervan, vereenvoudigd wordt. Deze generieke clouddienst is een combinatie van een Virtual Private Server en software “Ensemble” waarop informatiestromen ontwikkeld kunnen worden en een integratie oplossing gemaakt kan worden tussen meerdere bestaande informatieverwerkende systemen.

icon O365 & Azure

IT Checkup

Wij brengen de huidige situatie overzichtelijk in kaart: Hoe staat het met het backup-systeem, veiligheid, risico’s, autorisaties en verificaties, beschikbaarheid en certificering;
Er wordt een mogelijk gewenste situatie geschetst;
Alle resultaten worden gebundeld in een overzichtelijk fysiek document;
U ontvangt een kosteninschatting voor een eventuele implementatie van Private Cloud voor uw zorginstelling.

icon Beheer

Back-up

PK biedt back-up-mogelijkheden aan om ervoor te zorgen dat medewerkers binnen uw organisatie ook bij onvoorziene uitval van systemen geen data verliezen.

icon O365 & Azure

Awareness Programma

PK biedt een Awareness Programma aan om ervoor te zorgen dat medewerkers binnen uw organisatie veiligheidsbewust worden. Als het gaat om de veiligheid van uw bestanden, zijn juist gebruikers van e-mail vaak de zwakste schakel. Naast technische maatregelen, zoals antivirus en firewalls, is het verstandig om een extra beveiligingslaag aan te brengen; De ‘human firewall’.

icon Beheer

Beheer Infrastructuur

Het beheer van infrastructuur op het gebied van organisatie (zoals beleidsmaatregelen, processen, systemen en informatiegegevens) heeft als doel om de effectiviteit hiervan te verhogen.

icon O365 & Azure

Private Cloud

Vergroot de flexibiliteit én veiligheid van de werkomgeving van uw zorginstelling.
Door gebruik te maken van de Private Cloud kunt u gebruik maken van de voordelen van flexibel werken vanuit een gecertificeerde beveiligde omgeving.
PK helpt u met bewezen Cloud-expertise, wend- en schaalbare cloudoplossingen en met het implementeren en uitvoeren van flexibele werkvormen.

icon Software Ontwikkeling

Integratie oplossingen

Steeds vaker en ook steeds meer data wordt er verzameld door organisaties. Hoe koppel je als organisatie de verschillende systemen met elkaar en hoe laat de data op elkaar aansluiten?
PK Automatisering heeft ruime ervaring in het veilig combineren van uw applicaties en data.
Het combineren van de gecollecteerde data en dus het koppelen van de applicaties en bijvoorbeeld apps en of andere toepassingen is wat al tientallen (care-) instellingen doen door middel van de ESB (Enterprise

icon Beheer

Office 365

Heeft uw organisatie behoefte aan meer flexibiliteit, maar ook aan een hogere efficiency? Dan is Office 365 een uitstekende oplossing. Met Office 365 krijgen uw medewerkers vanaf iedere plek de beschikking over uw bestanden en programma’s.